LUJAT LOUHINTA- JA RÄJÄYTYSTYÖT Helsingin alueella

Yhteystiedot

LUJAT LOUHINTA- JA RÄJÄYTYSTYÖT HELSINGIN ALUEELLA

Yhteystiedot

LUJAT LOUHINTA- JA RÄJÄYTYSTYÖT HELSINGIN ALUEELLA

Yhteystiedot

Timantti-Expertin asiantuntijat ovat apunasi Helsingin ja pääkaupunkiseudun lähialueiden louhintatöissä. Louhimme kalliota ja kiveä muun muassa vanhojen rakennustenkellareissa, jotka kaipaavat laajennusta tai korotettua kattotilaa. Käytämme louhintaurakoissa pieniä räjähdepanoksia.

Tarkkaan lasketuilla ja huolellisesti käytetyillä pienräjähteillä saamme louhittua herkätkin rakenteet turvallisesti. Palvelemme pääasiassa pientalouksia, mutta myös yrityksiä, maatalousyrittäjiä sekä taloyhtiöitä sopimuksen mukaan. Tutustu louhintapalveluihimme, kysy lisää ja jätä tarjouspyyntö oheisen linkin kautta!

Talojen ja kiinteistöjen louhinta

Käytämme louhintatöissä kiviporien ja muiden ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen louhintavälineiden lisäksi pieniä määriä räjähteitä. Louhintatyöt saadaan näin sujumaan tarkasti ja tehokkaasti. Louhintaurakoinnissa räjähteitä käyttäessä teemme tarkat suunnitelmat niiden käytöstä ennen töiden aloittamista. Näin ollen emme tingi turvallisuudesta tippaakaan. Vuosien aikana kertyneen kokemuksen perusteella toteutamme tarkkuutta ja varovaisuutta vaativat louhintatyöt talosi tai kiinteistösi sisällä vahingoittamatta
ympäröivää rakennusta. 


Turvautumalla louhintapalveluihimme voit siis olla varma kotisi ja kellarisi turvallisuudesta. Sovimme töiden aloittamisesta ja suorittamisesta yksityiskohtaisesti etukäteen, jotta ne hoituvat haluamallasi tavalla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Voit tarvittaessa kysyä palveluistamme lisää suoraan meiltä.

Monipuoliset ja haastavat louhintatyöt 

Tyypillisten vanhojen rakennusten kellaritilojen laajennuksen lisäksi teemme myös suurempia louhintatöitä tilauksesta. Esimerkiksi uima-altaan louhinta kallioperään onnistuu meiltä hyvin, ja sinä pääset nauttimaan kesän saapuessa uudesta altaasta. Myös uudisrakennuksen kallioon louhitut perustukset ja tilan avaaminen kallion kyljestä onnistuvat meiltä varmasti ja aikataulussa. Omakotitaloa rakennuttavat saavat näin avattua paljon tarvittua tilaa kallion kyljestä.

Pystymme suorittamaan louhintatöitä myös suuremmilla työmailla. Käytössämme olevat pienräjähteet eivät kuitenkaan sovellu erittäin suurten kivien tai esteiden raivaamiseen. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla Kirkkonummelta käsin. Tarjoamme kuitenkin louhintapalveluita myös Helsingin, Vantaan ja Espoon alueiden ulkopuolellakin erikseen sovittaessa. Tiedustele toimialueestamme tarkemmin.