Luotettavat MAANRAKENNUSPALVELuT HELSINGIn alueella

Yhteystiedot

MAANRAKENNUSPALVELuT HELSINGIN ALUEELLA

Yhteystiedot

MAANRAKENNUSPALVELUT HELSINGIN ALUEELLA

Yhteystiedot

Louhinnan sekä timanttiporauksen ja -sahauksen lisäksi suoritamme myös maanrakennustyöt Helsingissä ja pääkaupunkiseudun alueella. Palveluihimme kuuluvat kaikki yleiset maanrakennusurakat salaojituksista kaivuutöihin ja maa-aineksen siirtämiseen.

Sovimme asiakkaan kanssa maanrakennustöiden hoitamisesta heidän tarpeensa mukaan. Teemme pääasiassa pienimuotoisia töitä, mutta suuremmatkin maarakennusurakat sujuvat meiltä mutkattomasti. Tutustu rakennuspalveluihimme tarkemmin ja kysy meiltä tarvittaessa lisää!

Maanrakennuspalvelut

maanrakennuspalvelut

Maanrakennushommiin kuuluvat kunnallistekniikka, teiden ja rakennusten pohjatyöt, salaojien kaivuu, maa-aineksen siirto sekä monet muut raskasta kalustoa ja ammattitaitoa vaativat työt. Timantti-Expertin asiantuntijat palvelevat sinua myös maanrakennustöiden parissa ammattitaitoisella ja ystävällisellä otteella. Teemme kaikki tarvittavat maanrakennustyöt tinkimättömällä taidolla ja asenteella. Teemme pääasiassa pienimuotoisia kaivuu-urakoita salaojituksista yleisiin kaivuutöihin.

Esimerkiksi teiden ja pihojen pohjatöiden parissa tehdyt kaivuutyöt ja maa-aineksen siirrot kuuluvat palveluihimme. Erityisesti louhintatöistä syntyneen materiaalin siirrossa riittää tehtävää. Louhintatöiden ohessa tehdyt maanrakennusurakat ovatkin osa toimintaamme. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat maanrakennustyöt yksittäisenä palveluna tai osana louhintatöitä. Näin hoituu samalla kertaa sekä louhinta että salaojitus uuden kodin työmaalla tai saneerauskohteessa.

Voimme sopia töiden suorittamisesta erittäin joustavasti juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Onko työt hoidettava viikon vai kahden päivän sisällä? Täytyykö ylimääräinen kiviaines kuljettaa pois? Palvelumme ovat erittäin joustavat hintaa ja aikataulua myöten. Yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme vastaamaan haasteellisiin ja suurempiin rakennuskohteisiin ongelmitta. Kysy maanrakennuspalveluistamme lisää ja sovitaan töiden aikataulusta samalla kertaa.

Kalusto ja asiakaskunta

Käytössämme on pieni, moderni ja tehokas kalusto, jolla pystymme vastaamaan useimpiin pienkiinteistöjen
ja uudisrakentajien maanrakennustarpeisiin. Kaivuu-urakat ja maa-aineksen siirto hoituvat meiltä hyvin ja suuremmat työt voimme teettää alihankintana. Timantti-Expertin kautta voit saada näin koko maanrakennuspalveluiden paketin yhdellä sopimuksella. Työskentelemme pääasiassa yksityisasiakkaille, mutta palvelemme lisäksi myös yrityksiä ja taloyhtiöitä sopimuksen mukaan.

Jätä tarjouspyyntö