AMMATTITAIdolla toteutettu TIMANTTIPorAUS sekä TIMANTTISAHAUS HELSINGIN SEUDULLA

Yhteystiedot

AMMATTITAIDOLLA TOTEUTETTU TIMANTTIPORAUS JA TIMANTTISAHAUS HELSINGIN SEUDULLA

Yhteystiedot

AMMATTITAIDOLLA TOTEUTETTU TIMANTTIPORAUS JA TIMANTTISAHAUS HELSINGIN SEUDULLA

Yhteystiedot

Timantti-Expert tekee korkealaatuiset timanttiporaukset ja timanttisahaukset Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella sekä lähikunnissa. Palvelumme soveltuvat erityisesti pientalouksille, mutta myös suuremmille työmaille ja yrityksille. Timanttiporaus ja -sahaus tulevat tarpeeseen, kun kiveen, betoniin, tiiliseinään tai muuhun kovaan materiaaliin pitää tehdä tarkkoja muutoksia. 

Hienovaraiset ja tehokkaat timanttiterät ovat tällöin oikea ratkaisu. Tarkat timanttiporaukset ja -sahaukset ovat erikoisalaamme, ja olemme työmme laadusta erityisen ylpeitä. Tutustu timantin koviin palveluihimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä, kun tarvitset tarkalla kädellä toteutetut työt.

Mikä timanttiporaus ja -sahaus?

Timanttiporaus on paras ja turvallisin tapa tehdä siistit ja suorat reiät koviin kivimateriaaleihin rikkomatta ympäröivää ainesta. Kovakärkisellä timanttiporalla betonin tai kiven rakenne pysyy ehjänä ja halutun kokoiset reiät syntyvät nopeasti. Timanttisahauksella tehdään esimerkiksi porrasaukot, oviaukot, ikkunat ja lattia-aukot kivipohjaisiin rakenteisiin. Se sopii työmenetelmäksi uudisrakennuksille sekä remontti- ja saneerauskohteisiin niin pienille kuin suurillekin työmaille.

Käytössämme olevat poraus- ja sahausmenetelmät jättävät jälkeensä vähän kivipölyä, eivätkä ne riko kiven tai betonin rakennetta liiallisella voimalla. Timanttiterillä voidaan työstää luonnonkiveä, betonia, tiiltä, asfalttia ja monia muita kovia materiaaleja turvallisesti.

Jätä tarjouspyyntö

Kodin työt turvallisesti tehtyinä

Timanttiporaus ja -sahaus ovat erityisen käytännölliset työmenetelmät kodin ja kiinteistöjen tiloissa tehtäville töille. Menetelmillämme ja välineillämme syntyy minimaalinen määrä pölyä ja rojua, eikä haitallisesta rakenteita rikkovasta tärinästä tarvitse huolestua. Näin kotisi tai kellarisi rakenteet ja perusteet säilyvät ehjinä ja hengitysilma siistinä.

Oviaukot, ikkunat ja putkien tai sähköjohtojen mentävät aukot syntyvät helposti ja turvallisesti kovaankin kiveen tai herkkään betoniin. Lopputuloksesta tulee siisti ja mittojen mukainen ilman ylimääräisiä haittoja tai ongelmia. Lisätietoa timanttiporauksesta ja -sahauksesta saat meiltä. Voit myös jättää meille suoraan tarjouspyynnön, jos tiedät tarvitsevasi näitä palveluita työmaallesi.